
به همت فعالان کانون های مساجد استان اردبیل؛
مساجد را به یک پایگاه و یک خانه طرح «سمیر» تبدیل خواهیم کرد
محمدرضا توانا – مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در گفتگو با روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، گفت: ترویج مباحث قرآنی از مهمترین فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد است که باید در فضاهای مسجدی بیش از پیش انسجام و تقویت یابد.
وی تصریح کرد: فعالیتهای قرآنی در نهادهای مختلف انجام میشود که از جمله آنها میتوان به طرحهایی مانند «زندگی با آیهها» و مسابقات قرآنی «مهمانی آیهها» اشاره کرد که در سطح کانونهای فرهنگی هنری مساجد برگزار میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه این طرحها و فعالیتهای قرآنی، مساجد و جامعه را پوشش میدهد، افزود: در همین راستا، بنا به دغدغه مهم آیتالله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه اردبیل در بحث قرآنی، طرح «سمیر» که چندین سال است مطرح شده، به همت مربیان قرآنی کانونهای مساجد اجرایی خواهد شد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل خاطر نشان کرد: اخیراً نماینده ولی فقیه در استان، در برنامه سالروز تأسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد نیز پیگیر تداوم برنامههای طرح قرآنی «سمیر» به همت فعالان کانونهای مساجد بودند و به امید خدا در سال جدید نیز طبق این رهنمودها، در کنار طرحهایی همچون ترویج نهجالبلاغهخوانی که توسط رهبر معظم انقلاب توصیه شده، مباحث قرآنی طرح «سمیر» نیز پیگیری خواهد شد.
توانا یادآور شد: رویکرد ویژهای را برای طرح «سمیر» پیشبینی کردهایم و از پایگاههای قرآنی کانونهای فرهنگی هنری مساجدی که اعلام آمادگی کنند و راغب به اجرای این طرح باشند، حمایت خواهیم کرد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان تاکید کرد: طرح «سمیر» با هدف ترویج مفاهیم قرآن کریم و انس بیشتر نوجوانان و جوانان با این مفاهیم طرحریزی شده که امیدواریم اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد که همگی از قشر نوجوان و جوان هستند، در این طرح قرآنی پیشگام باشند.
وی اظهار داشت: قرآن کریم حقیقتاً شب قصهگوی ما در دوران ظلمات و جاهلیت امروز است و به تعبیر شهید آوینی، در عصر جاهلیت ثانی قرار گرفتهایم و به گفته پیامبر عظیمالشأن (ص) فرمودند زمانی که غبار و سیاهی فتنهها جامعه را فراگرفت، به قرآن کریم مراجعه کنید و ما باید با مراجعه به لغات و معانی قرآنی بتوانیم درک درستی از این کتاب هدایتگر داشته باشیم.
این مقام مسئول عنوان کرد: قرآن کریم صرفاً یک کتاب برای روخوانی نیست و اعضای کانونهای مسجد باید با مفاهیم قرآن کریم انس بیشتری بگیرند تا درک صحیحی از فتنههای دشمنان داشته باشند.
توانا اذعان داشت: امسال طرح سمیر در کنار طرح قرآنی «مهمانی آیهها» از طرحهای محوری قرآنی کانونهای مساجد خواهد بود و هر مسجد را به یک پایگاه و یک خانه «سمیر» تبدیل خواهیم کرد و قطعاً در آینده شاهد نتایج ثمربخش این طرح عظیم در بین نوجوانان و جوانان عضو کانونهای مساجد خواهیم بود.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان در پایان بیان کرد: رویکرد و محور طرح سمیر این است که وقتی یک مسلمان، اعم از جوان، نوجوان، مسن یا میانسال، صفحات قرآن را ورق میزند و کلمات قرآن را میبیند، معانی آن را نیز درک کند و این طرح بسیار مهمی است و امیدواریم توفیق داشته باشیم این ابتکار فرمانده فرهنگی استان را در سطح استان و حتی کشور الگوسازی کنیم.